RGA Training Center, Malmö

I April 2018 öppnar vi vårt första gym, på Baragatan 3 i Malmö!

RGA TRAINING CENTER riktar sig till er som ställer rejäla krav på träningsutrustning och kompetens.

Träningscentret kommer erbjuda olika event såsom; föreläsningar, seminarier, tävlingar, ”månadens BP” och mycket mer.

Då vi även producerar egen träningsutrustning av premiumkvalitét (@rgafabrications) kommer vår anläggning till viss del vara fullt utrustad med unik styrkeutrustning som i övrigt kommer bestå av bl.a:
Plattformar, tävlingsbänkar och stänger för styrke- och tyngdlyftning (ELEIKO), Glute ham raise, brutalbänk, hip/belt squat, sälroddsbänkar, power rack, hantlar upp till 60 kg, benspark, vadpress, lårcurl, trap bar, slädar, fatbar, log och mycket mer.

För mer info följ oss på facebook och instagram: @rawgymathletics